2012 m. rugsėjo 15 d., šeštadienis

Keksiukai su avietėmis

      Šiemet dar nebuvau valgiusi aviečių, o kai pamačiau turgelyje labai užsimanau, tai ir parsinešiau šių grožybių paskanauti, o kartu ir pasmaližiauti, tad tam tinkamiausi yra keksiukai, nes visada skanu ir gražu, receptuką suradau Sezoninė virtuvė



12 keksiukų, bet kaip visada jų daugiau gavosi, t.y. 16

110 g. sviesto
225 g. cukraus
2 kiaušiniai
270 g. kvietinių miltų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
120 ml. pieno
1 šaukštelis vanilininio cukraus
šviežių aviečių (po 3 kiekvienam keksiukui)

Sviestą su cukrumi išsukame su mikseriu, įmušame kiaušinius, supylame pieną ir išsukame iki vientisos masės. Tada įberiame miltus sumaišytus su kepimo milteliais bei vaniliniu cukrumi, išsukame, kad gautųsi vientisa masė. Keksiukų skardoje sudėliojam popierines formeles ir dedame po vieną šaukštą tešlos, įspaudžiame po tris avietes kiekvienam keksiukui.
Kepame apie 30 minučių, 160 laipsnių orkaitėje.

Skanaus!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą